logo-sarniawater
Search
Close this search box.

مراحل چکاپ دستگاه تصفیه آب RO

مراحل چکاب دستگاه تصفیه آب RO
بهترین دستگاه های تصفیه آب

نوشیدن آب از دستگاه‌های تصفیه آب به‌ ویژه آب اسمز معکوس یکی از ایمن‌ترین و سالم‌ترین گزینه‌ها است، مشروط بر اینکه به طور مرتب دستگاه تصفیه‌ کننده را چک کنید تا کارایی آن را به حداکثر برسانید. چه این دستگاه قدیمی باشد و چه جدید فرقی نمی کند نیاز است مرتباً آن را تمیز و به خوبی نگهداری کنید. توصیه  ما به شما این است که حداقل هر دو ماه یک بار دستگاه تصفیه آب خود را برای اطمینان از کیفیت آن بررسی کنید. بخاطر اهمیت این موضوع ما در این مقاله یک راهنما در مورد مراحل چکاپ دستگاه تصفیه آب RO ارائه کرده اییم. پس در ادامه با سارنیا واتر همراه باشید.

مراحل چکاپ دستگاه تصفیه آب RO

مرحله 1 – کیفیت آب

اولین مرحله در بررسی و چکاپ دستگاه تصفیه آب کیفیت آب دستگاه می باشد. شفافیت آبی که مصرف می کنید تا حدود زیادی همه چیز را در مورد دستگاه تصفیه به ما می گوید. در بسیاری از مواقع حتی جدیدترین و بهترین دستگاه های تصفیه آب نیز ممکن است در صورت آلوده بودن بیش از حد آب و تاثیر سریع بر فیلترها، آب بی کیفیت و حتی گل آلود به ما بدهند. آب کدر حاوی ناخالصی های TDS مانند سرب، فلوراید و سایر ذرات سمی است که یک دستگاه تصفیه آب RO به طور کلی آنها را فیلتر می کند. اگر احساس می‌کنید طعم آب یا رنگ آن چیزی نیست که باید باشد، باید به فکر سرویس تخصصی دستگاه تصفیه آب خود باشید.

11
کیفیت آب اولین گام در بررسی و چکاپ دستگاه تصفیه آب می باشد

مرحله 2 – به پیش تصفیه توجه کنید

به دلیل تأثیر نامطلوب آب آلوده بر کیفیت فیلتر RO، در دستگاه تصفیه آب یک پیش فیلتر فعال شده است که ذرات بزرگتر و رسوبات سنگین را قبل از عبور از فیلتر اسمز معکوس به دام می اندازد و در نتیجه طول عمر آن را تضمین می کند. مطمئن شوید که پیش فیلتر کار خود را به درستی انجام می دهد چرا که در غیر این صورت شاهد خراب شدن و بی کیفیت شدن آب دستگاه و هم چنین آسیب به فیلتر RO خواهیم بود.

مرحله 3 – تعویض به موقع فیلترها

سومین مرحله در چکاپ تصفیه آب تعویض به موقع فیلتر آب تصفیه کن است که از مراحل مهم در چکاپ تصفیه آب می باشد. اکثر دستگاه های تصفیه آب آشامیدنی دارای سه فیلتر پیش تصفیه هستند. این فیلترها باعث حذف گل و لای، ذرات معلق ، کلر و سایر آلاینده های خطرناکی می شود که بر عمر و عملکرد غشاء RO تأثیر می گذارد. استفاده مداوم از فیلترها بدون تعویض، ناخالصی ها را به آب RO شما منتقل می کند، بنابراین مطمئن شوید که فیلتر خود را حداقل هر سه ماه یکبار تعویض می کنید.

2 4

مرحله 4 – غشای RO یا همان ممبران را تعویض کنید

برای تصفیه کامل چند مرحله‌ای، جدیدترین دستگاه‌های تصفیه آب مجهز به غشاهای نیمه تراوای اسمز معکوس هستند که مواد معدنی را دست نخورده نگه می‌دارند و در عین حال ناخالصی‌ها را فیلتر می‌کنند. اطمینان حاصل کنید که غشاء به طور منظم برای عملکرد بهینه تعویض می شود. البته این بستگی به کیفیت و میزان مصرف آب شما دارد.

مرحله 5 – مراقب نشتی باشید

گاهی اوقات، حتی بهترین و جدیدترین دستگاه های تصفیه آب می توانند در برابر انسداد و آسیب ناشی از عوامل خارجی تسلیم شوند. در صورت مشاهده هرگونه نشتی یا چکه، حتما با یک متخصص تماس بگیرید و آن را تعمیر کنید. در صورتی که نشتی به موقع برطرف نشود به بقیه قطعات دستگاه نیز آسیب خواهد زد، بنابراین مطمئن شوید که دستگاه تصفیه آب RO خود را مرتباً سرویس می کنید.

مرحله 6 – سرویس تصفیه آب RO

ضروری است که هنگام استفاده از دستگاه تصفیه آب مسئولیت پذیر باشیم. دستگاه های تصفیه آب ماندگاری طولانی دارند، اما حتی یک دقیقه خرابی ممکن است عواقب بزرگی را در پی داشته باشد. از این رو، سرویس دهی منظم دستگاه تصفیه آب بسیار مهم است. از سرویسکار متخصص بخواهید وضعیت فعلی غشاء RO، عملکرد فیلتر و کیفیت خروجی آب آشامیدنی را بررسی و دستگاه شما را به روز کند.

چگونه از دستگاه تصفیه آب خود نگهداری کنیم

1. تغییر فیلترهای RO به طور منظم

یک دستگاه تصفیه آب به طور کلی دارای سه تا پنج مرحله فیلتراسیون است. فیلترها باید به صورت دوره ای تعویض شوند زیرا وقتی با ناخالصی ها پر شده دیگر کار نمی کنند. مرحله پیش فیلتر شامل یک کارتریج فیلتر است که ماسه و سایر رسوبات را خارج می کند. مرحله پیش فیلتر از آسیب دیدن غشای اسمز معکوس جلوگیری می کند. شما باید کارتریج پیش فیلتر را هر شش تا نه ماه یکبار تعویض کنید. فاز دوم فرآیند فیلتراسیون فیلتر کربنی است که کلر و بوی بد را از بین می برد.

کلر همچنین به طور بالقوه به غشای RO آسیب می رساند و همچنین باید به طور دوره ای پس از هر شش تا نه ماه تعویض شود. مرحله سوم مرحله اسمز معکوس است که در آن رسوبات باقیمانده از غشا خارج شده و تخلیه می شوند. در صورتی که فیلترهای پیش تصفیه را به موقع تعویض کنید، بعد از دو تا سه سال می توانید این غشاء را تعویض کنید. 

2. تمیز و ضد عفونی کردن دستگاه تصفیه آب

دستگاه تصفیه آب باید توسط افراد حرفه ای هر سال یک بار ضد عفونی و تمیز شود. می توانید از کیت های ضدعفونی کننده برای تمیز کردن داخل مخزن استفاده کنید و باید بلافاصله پس از نصب مجدد سیستم از نوشیدن آب خودداری کنید.

3. نصب نرم کننده آب

برای عملکرد بیشتر کارآمد دستگاه تصفیه آب، نرم کننده ها با سیستم های تصفیه آب عالی عمل می کنند زیرا غشاهای RO در مقابل مواد معدنی سخت کننده آب مانند کلسیم و منیزیم ظریف هستند. نرم کننده از غشای RO محافظت کرده و دوام آن را افزایش می دهد. افزودن نرم کننده ها می تواند دشوار باشد زیرا باید بدانید کجا آن را نصب کنید و به طور کلی، افراد حرفه‌ای باید این فرآیند را انجام دهند.

خلاصه:

قبل از 12 ماه تمام فیلترها را تعویض کنید.

غشاهای RO را سالانه تعویض کنید.

ماهیانه مخازن ذخیره آب را ضدعفونی کنید.

هر قطعه جدید را به موقع تعویض و خریداری کنید.

فشار آب را در فواصل معین بررسی کنید.

سیستم RO تنها زمانی بهترین عملکرد را ارائه می دهد که نکات تعمیر و نگهداری منظم را دنبال کنید. با تغییر به موقع فیلترهای RO شما مطمئن می شوید که سیستم RO شما همیشه بهترین عملکرد را ارائه می دهد و عمر سرویس آن طولانی می شود. پیروی از این نکات تضمین می کند که دستگاه تصفیه آب خود را به طور کارآمد نگهداری می کنید و در نتیجه عملکرد موثر آن را به همراه خواهد داشت. مهم نیست که دستگاه تصفیه آب شما از چه برند بزرگ یا شناخته شده ای است، تعمیر و نگهداری نقشی حیاتی در اثربخشی آن دارد.

در فروشگاه سارنیا واتر نه تنها می توانید انواع دستگاه تصفیه آب را در قیمت ها و کیفیت های مختلف را تهیه کنید بلکه برای نصب و تعمیر دستگاه تصفیه آب خود نیز می توانید از طریق این سایت اقدام کنید. سارنیا واتر برای رفع نیاز شما در زمینه نصب و تعمیر دستگاه تصفیه آب بهترین  و زبده ترین کارشناسان را بکار گرفته است تا این کار را به بهترین و اصولی ترین شکل ممکن برای شما انجام دهند.

به همرسانی:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram