logo-sarniawater
Search
Close this search box.

بررسی دلایل افت فشار آب دستگاه تصفیه

بررسی دلایل افت فشار آب دستگاه تصفیه آب
بهترین دستگاه های تصفیه آب

همه دستگاه های تصفیه آب که به روش اسمز معکوس کار تصفیه آب را انجام می دهند دارای پمپ و مخزن هستند. گاهی اوقات دیده می شود که فشار آب خروجی دستگاه تصفیه کاهش یافته و مانند قبل نیست. علت کم شدن فشار دستگاه تصفیه آب به مخزن دستگاه برمی گردد هر چند بعضی افراد این افت فشار  را به پمپ دستگاه نسبت می دهند. در صورتی که پمپ تامین کننده فشار آب برای ممبران است و افت فشار آب دستگاه متاثر از مخزن و مشکلات آن می باشد. در ادامه به بررسی دلایل افت فشار آب دستگاه تصفیه آب می پردازیم.

بررسی دلایل افت فشار آب دستگاه تصفیه

در داخل مخزن یک تیوپ تعبیه شده که آب در آن ذخیره می شود و دور تا دور این تیوپ با فشار هوا پوشش داده شده است. وقتی شما شیر تصفیه روی سینک را باز می کنید شیر مخزن هم باز می شود و فشار هوای دور تیوپ به آن فشار آورده و آن را مچاله می کند تا آب داخل تیوپ با فشار مناسب از مخزن خارج شود. زمانی که آب خروجی دچار افت فشار می شود باید دو مورد را بررسی کنید.

1- فشار هوای داخل مخزن که ممکن است کاهش پیدا کرده باشد

اگر فشار هوای داخل مخزن کاهش پیدا کرده باشد می توانید با والو زیر مخزن آن را با تلمبه خانگی باد کنید. فشار نرمال مخزن 85 PSI یا 6 بار است و اگر بیشتر از این باشد به دستگاه فشار آورده و ممکن است باعث صدمه دیدن دیگر قطعات دستگاه شود.

2- ممکن است تیوپ مخزن سوراخ شده باشد و همه مخزن را آب فرا گرفته باشد.

  اما اگر تیوپ مخزن سوراخ شده باشد تنها راه حل تعویض مخزن است. برای اینکه مطمئن شوید که تیوپ مخزن سوراخ شده مخزن را از زمین بلند کنید. اگر احساس کردید بیش از حد سنگین شده است به این معنی است که فشار هوای داخل مخزن کاملا تخلیه شده و مخزن پر از آب شده است.

طریقه باد کردن و شارژ باد مخزن

-برای انجام این کار مخزن را از دستگاه جدا کنید و این کار را در محیط باز انجام دهید.

-ابتدا شیر مخزن را باز کنید و اجازه دهید تمام آب آن خارج شود.

-تلمبه را به مجرای ورودی هوای مخزن متصل و شروع به تلمبه زدن کنید. خواهید دید که آب مخزن با فشار خارج خواهد شد. 15 تلمبه بزنید و صبر کنید تا آب کامل خارج شود.

-وقتی خروج آب قطع شد 15 مرتبه دیگر تلمبه بزنید تا هوا وارد مخزن شود و دوباره صبر کنید تا آب قطع شود و این کار را تا زمانی که کل آب مخزن خارج شود ادامه دهید.

-در این حالت فشار لازم برای مخزن مهیا شده است و می توانید از آن استفاده کنید. بهتر است فشار باد مخزن را در محدوده 6 الی 8 PSI قرار دهید. فشار مناسب مخزن روی برچسب آن نوشته شده که در محدوده 6 الی 10 PSI  می باشد.

1 7

چند نکته ضروری:

در ادامه بررسی دلایل افت فشار آب دستگاه تصفیه آب ذکر چند نکته برای تنظیم فشار باد مخزن را ضروری دانستم:

-فشار مناسب برای باد مخزن باید بین 6 تا 10 psi و یا 0.5 bar باشد.

-هنگام باد کردن مخزن حتما شیر خروج آب مخزن باز باشد زیرا در صورت بسته بودن فشار کاذب ایجاد می شود.

-حتما نیاز به جدا کردن مخزن از دستگاه نیست و می توانید در حالت متصل نیز این مراحل را انجام دهید. فقط باز کردن شیر مخزن و شیر برداشت روی سینک فراموش نشود.

-سعی کنید مخزن را هر دو سال یکبار یا هر زمان که آب افت فشار داشت تنظیم و باد کنید.

-تنظیم نبودن فشار باد مخزن در دراز مدت باعث آسیب به دیافراگم و خرابی مخزن می شود و در نتیجه شما را مجبور به خریدن یک مخزن جدید می کند.

-اجازه ندهید فشار باد مخزن در حالت خالی از آب کمتر از 2psi شود.

علت باد نشدن مخزن دستگاه تصفیه

گاهی فشار آب خروجی از مخزن بسیار کم است و از طرفی هم مخزن بسیار سنگین است. و اگر به والف هوا هم دست بزنید خواهید دید که هیچ آبی از آن خارج نمی شود و اقدام به باد کردن مخزن خواهید کرد. اما می بینید مخزن باد نمی شود و هیچ هوایی وارد مخزن نمی شود. در این مورد سه حالت ممکن است رخ داده باشد:

1- والف هوا خراب شده باشد

2- سوزن تلمبه به خوبی با والف درگیر نمی شود و نمی تواند مخزن را باد کند.

3- دیافراگم به کف مخزن چسبیده و مانع از باد شدن مخزن می شود که دلیل آن اقدام دیر هنگام برای باد کردن مخزن است و سنگینی آب باعث چسبیدن دیافراگم به کف مخزن شدن است.

اگر دستگاه تصفیه آب شما دچار افت فشار شده است و یا مخزن آن را باید عوض کنید برای تعویض مخزن آن می توانید با کارشناسان سارنیاواتر تماس بگیرید تا مشکل شما را حل کنند. سارنیاواتر نمایندگی فروش دستگاه تصفیه آب در اصفهان که در زمینه فروش انواع دستگاه تصفیه آب و متعلقات آن فعالیت می کند، در زمینه نصب و تعمیر این دستگاه نیز با کارشناسان با تجربه می تواند پاسخگوی نیاز شما باشد.

به همرسانی:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram